Piharinki oy 
 Pihasi parhaaksi 
 

Pi­ha­suun­nit­te­lu


Huolellisesti ja yksilöllisesti suunniteltu ja rakennettu piha toimii sisätilojen jatkeena ja lisää viihtyvyyden lisäksi, myös kiinteistön arvoa. Huolellisesti suunnitellussa pihassa huomioidaan asiakkaan toiveet, ympäristö, luonto, arkkitehtuuri, sekä maasto ja ilmasto olosuhteet.


Piharinki tarjoaa konsultointikäynnit, istutussuunnitelmat, luonnossuunnitelmat, toteutussuunnitelmat, sekä pihan hoitosuunnitelmat. 

Räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivat suunnittelupalvelut. Suunnitellaan koko piha, piha-alue tai käydään läpi kokemasi ongelmakohdat ja luodaan juuri teidän pihaanne sopivat ratkaisut.Suunnittelupalvelut hinnoitellaan aina kohdekohtaisesti. 

Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. suunnitelman laajuus, tarkkuus, tontin korkeuserot, asiakkaan toiveet sekä lähtötietojen tarkkuus. Pyydä tarjous tai kysy lisää suunnittelupalveluistamme


Vi­her­ra­ken­nus­työt


Vi­her­ra­ken­nus­pal­ve­lum­me pitävät sisällään pihan eri alueiden valmistus, sekä kunnostustyöt, kuten nurmialueet, istutusalueet, pensasaidat ja aidanteet, puut, perennat ja kausi-istutukset, sekä pihakiveykset muurit ja muut päällysteet.
Piharinki tarjoaa viherrakennus- ja kunnostuspalvelut kaikenlaisille pihoille aina yksittäisistä rivi- ja omakotitalopihoista laajempiin taloyhtiöiden pihoihin. Toteutus voidaan tehdä koko pihalle tai tarpeen mukaan pihan osalle.
Saat viherrakennustyöt tarvittaessa avaimet käteen periaatteella, jolloin hoidamme kaiken puolestasi ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen tai vaihtoehtoisesti osaurakointina tai tuntitöinä.
Autamme mielellämme myös muita yrityksiä aliurakointina.Pyydä tarjous tai kysy lisää viherrakennupalveluistamme.


Pihojen hoito ja kunnossapito


Pihojen ja viheralueiden hoito- ja kunnossapitotyöt ammattilaisen silmin, jotta sinulle jää enemmän aikaa nauttia pihastasi.


Teemme puutarhan kausittaiset hoitotyöt, kuten 


  • kevät ja syyshuollot, kauden aikaiset hoitotyöt, sekä talvisuojaukset. 
  • Istutustyöt, paikkausistutukset ja -kylvöt. 
  • Puiden hoitoleikkaukset, istutukset ja tuennat, sekä pihapuiden kantojen jyrsinnät. 
  • Yksittäispensaiden, sekä pensasaitojen hoito-, muotoon- ja alasleikkaukset.
  • Rikkakasvien poisto ja torjunta, sekä puutarhajätteen siivous ja poiskuljetus. 
  • Mökkipihojen hoito ja kunnossapitotyöt. 
  • Hautakukkien ja ruukkupuutarhojen istutus- ja hoitotyöt.


Voit ulkoistaa pihan hoidon, ympärivuotisesti hoitosopimuksella, jolloin puutarhuri hoitaa pihasi puolestasi.


Laajemmille kunnossapitotöille, sekä ylläpidettäville kohteille tarjoamme kohdekohtaiset hinnat.


Pyydä tarjous tai kysy lisää pihojen hoito ja kunnossapitopalveluistamme


Vihersistustus


Piharinki tarjoaa viherpalvelut ulkotilojen lisäksi myös sisätiloihin. 


Viherkasvien käytöllä on vaikutus tilan viihtyisyyteen, akustiikkaan, ilmanlaatuun, sekä käyttäjän luomaan mielikuvaan tilasta/yrityksestä. 

Viherkasvien on tutkittu vaikuttavan tilan käyttäjien vireystilaan ja stressitasoon positiivisesti. Niiden kerrotaan myös rauhoittavan ja ruokkivan luovuutta.


Onnistunut vihersisustus on hyvin suunniteltu viherkasvi-istutus, tilanjakajana toimiva suurempi kokonaisuus tai kasviryhmä, joka mittasuhteiltaan ja muotokieleltään sopii tilan sisustukseen. 

Suunnittelemme ja toteutamme tiloihinne sopivat vihersisustus elementit ruukuista kasvivalintoihin. Tämän lisäksi tarjoamme räätälöidyt viherkasvihuollot kohteen tarpeiden mukaisesti.


Kysy lisää vihesisustuspalveluistamme.